Wat Is De Dansmarathon?

De Dansmarathon is een heuse uitputtingsslag. De loodzware wedstrijd start met honderd koppels. De muziek is opzwepend en de sfeer uitgelaten, maar vijftig uur achter elkaar dansen met slechts een paar korte pauzes – dat is nogal een uitdaging.

Wat houdt de dansmarathon in?

SBS6 presenteert dit najaar het grootste en vooral langste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie: De Dansmarathon. Tijdens dit unieke evenement in Breepark Breda, op 14, 15 en 16 oktober, dansen honderd koppels 50 uur of misschien nog wel langer non-stop op de muziek van bekende dj’s en artiesten.

Hoe winnaar dansmarathon?

De Rotterdamse vrienden Tawatha en Jermaine wonnen afgelopen weekend De Dansmarathon van SBS6. Het programma zorgde voor veel verbazing, want deelnemende koppels werden uitgedaagd om 50 uur achter elkaar te dansen. Tawatha en Jermaine deden dat met de minste rusttijd en wonnen €100.000.

Waar was de dansmarathon?

In De Dansmarathon, die plaatsvond in Breda, maakten koppels kans op 100.000 euro. De hoofdprijs ging naar de dansers die het langst op de dansvloer hadden gestaan.

Welke koppels zijn uit de dansmarathon?

Het eerste koppel is afgevallen bij SBS6-programma ‘De Dansmarathon’. Richard en Els, koppel 57, zijn met kramp afgevoerd, maakten presentatoren Wietze de Jager (32) en Klaas van der Eerden (46) kort na middernacht bekend. Het koppel viel na zo’n 4,5 uur dansen af toen er nog 45 uur op de teller stonden.

Wat als er meerdere koppels overblijven bij de dansmarathon?

De Dansmarathon duurt tot 22:00 uur en van de duo’s die overblijven, wint er maar één 100.000 euro. Zijn er meerdere koppels over (en daar lijkt er nu wel op), dan wint het paar dat de minste minuten aan pauze heeft geschreven.

See also:  Wat Is Een Populatie?

Hoe lang duurt de dansmarathon?

Het had één groot spektakel moeten worden: de 50 uur durende dansmarathon op SBS6, waarin 100 danskoppels strijden om de hoofdprijs van 100.000 euro. Maar ondanks dat de dansers zichzelf prima hebben vermaakt in de eerste nacht, blijven de kijkers massaal weg.

Wie is winnaar dansmarathon 2021?

Iets meer dan een miljoen televisiekijkers zagen hoe Tawatha en Jermaine uiteindelijk als winnaar uit de bus kwamen. Zij hadden van alle overgebleven dansparen in vijftig uur tijd de minste pauze genomen, slechts 35 minuten.

Wie heeft danswedstrijd gewonnen?

Ze winnen dan ook de hoofdprijs van 100.000 euro. Kijkers maakten maakten zich zorgen over de deelnemers aan de danswedstrijd, die de laatste uren zichtbaar oververmoeid waren en nog nauwelijks bewogen. Na 49 uur en 25 minuten non-stop dansen zijn Tawatha en Jermaine de winnaars van de eerste Dansmarathon op SBS6.

Wie heeft gewonnen 50 uur dansen?

Vijftig uur dansen: Tawatha en Jermaine uit Rotterdam winnen uitputtingsslag met 35 minuten pauze. Tawatha en Jermaine uit Rotterdam winnen 100.000 euro na vijftig uur dansen in De Dansmarathon die werd uitgezonden op SBS6.

Waar kan je De Dansmarathon terugkijken?

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.

Welke artiesten dansmarathon?

Honderd koppels dansen op de muziek van optredens van meer dan honderd bekende dj’s en artiesten. Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam, OG3NE, Nielson, René Froger, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Gerard Joling en vele anderen zwepen de danskoppels op.

Welke artiesten treden op dansmarathon?

Onder meer Davina Michelle, Waylon, Kris Kross Amsterdam, Snollebollekes, Guus Meeuwis, OG3NE, Nielson, Waylon, K3, Emma Heesters, Gerard Joling, Edsilia Rombley en Marco Borsato treden op. Wendy van Dijk en Jan Versteegh zijn de vaste presentatoren.

Hoeveel koppels bij dansmarathon?

Al sinds donderdagavond 19.00 uur staat Breepark in het teken van de Dansmarathon. Maar liefst 100 koppels gingen de strijd met elkaar aan om zo lang mogelijk op de dansvloer te staan.

Hoeveel koppels doen mee aan dansmarathon?

Na zeventien uur doen er nog 77 van de 100 koppels mee aan de SBS6-dansmarathon. De koppels die zijn afgehaakt, hadden last van blessures. Dat heeft SBS6 vrijdagmiddag laten weten. Tijdens de tv-show gaan koppels de dansvloer op voor het goede doel en voor een geldprijs.

Hoeveel over bij dansmarathon?

Hoewel De Dansmarathon op SBS6 een pijnlijk begin met erg weinig kijkers kende, nemen de kijkcijfers gestaag toe. Zo keken vrijdagavond al 308.000 kijkers naar de koppels die strijden voor een geldprijs voor het goede doel.